(Android) Kitchen story: Food Fever – Cooking Games fırıldaqçı kodu artırmaq düymələri
Feb 6, 2022 12:13:25 GMT -6
Post by focuguabache on Feb 6, 2022 12:13:25 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kitchen story: Food Fever – Cooking Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kitchen story: Food Fever – Cooking Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçı kodu artırmaq düymələri ▞▞▞
▞▞▞ Kitchen story: Food Fever – Cooking Games 2022 version ▞▞▞
Kwento sa Kusina : Laro ng Pagluluto Casual fgzv
bu çox gözəl oyundur çox həyəcanlı və əyləncə doludur mən bu oyunu sevirəm amma bir problemi var bu oyun daşlar götürür
Gözəl oyundur, amma bəzən düşünürsən ki, yaxşı oynamısan, amma nəticə heç bir nəticə vermir. Məğlub olmağı sevməyənlərə tövsiyə olunur
Men! Mən oyunu çox sevirəm. Çox maraqlı oyundur. Bütün səviyyələr əladır. 5 ulduzdan çoxuna layiqdir. Ümid edirəm ki, ikinci hissə bir yoldur!
bir çox reklamlara .yalnız bir səviyyəni bitirdiniz və pop-uplar açılır
Bu oyuna bayılıyorum
Yaxşı ga.e səviyyələri tamamlaya bilmək üçün daha çox daş-qaş lazımdır
bu oyun çox yaxşıdır amma bəzən mobil telefonumu asır mən onu dəfələrlə əvvəlki mobil telefonumda yenidən yükləyirəm eyni şey olur və yeni mobilimdə də
Mən oyunu çox sevirəm, amma güman edirəm ki, bitsə, bizə çoxlu təchizat veriləcək, amma oyun çox maraqlıdır
Mən oyunu sevirəm, lakin müəyyən bir nöqtəyə çatdığınız zaman datadan istifadə etməlisiniz, o, gəlmir
Dördüncü səviyyəyə çatana qədər oyundan həzz aldım və məlumatlardan çox pis istifadə etməliyəm
Mətbəx hekayəsi mənim üçün əyləncəli və çox maraqlı oyundur! Mən bunu sevirəm! Amma xahiş edirəm, Pasto şəhərinin bənövşəyi tısbağalı xanımı məğlub etdikdən sonra niyə əlavə faylları yükləməli olduğunuz barədə soruşmaq istərdim. Yeni məkanın əlavə fayllarını endirməyə cəhd etdikdən sonra belə, getmədi, yalnız "Lütfən gözləyin" dedi və bundan sonra daha yüklənmir.
Bu oyun çox gözəldir və bu oyunda daha çox səviyyələr var.
Bu, fantastik oyundur, mənim sevimli oyunumdur. Onun çoxlu yeni yeməklərlə çoxlu vəzifəsi var. Mən bu oyundan çox həzz alıram. Siz hamınız bunu sınamalısınız və bu oyunu oynadıqdan sonra əminəm ki, siz bu oyunun fanatı olacaqsınız.☺️☺️☺️🥰🥰 Təşəkkür edirəm
Bele deeee yaxsi oyuna oxsuyur oynayandan sonra əlavə edərəm
Onu masaüstünüzə, noutbuka, mobil telefona və planşetinizə yükləməyin. ilk dəfə iki gün ərzində asanlıqla oynaya bilirəm ekranımda təəssüf ki, mətbəx hekayəsi dayandırılıb yalnız 6 səviyyə oynayın
Bu oyun çox maraqlıdır, çünki digər oyun 6-10 dəqiqə ərzində canlı idi və bu oyun 2:36:23 olacaq və biz bu oyunu deyə bilərik ...
Mövcud bir oyundur, lakin pizzacı tərəfi eksklüziv olaraq 34 xidmət edəcək insanların sayı verilən vaxtdan çoxdur, ona görə də həmişə uğursuz oluram, orada ilişib qalıram bir daha hərəkət edə bilmirəm
Qida məhsulları almaqda bəzi çətinliklərim olsa da, həqiqətən yaxşı oyundur
Oyun yaxşıdı amma reklamlar çox və bezdiricidir....
Bu çox maraqlı oyundur❤️. Həm də çox səviyyəli və aşağı mb ilə💙 . Bu oyunu çox bəyənirəm💖. Siz mütləq quraşdırmalısınız. ❣️ OXUDUĞUNUZ ÜÇÜN TƏŞƏKKÜRLƏR❤️
Yenə o qədər gözəl hiss idi ki, bu, oyun olsa da, yemək bişirməkdə bəzi məsləhətlər öyrənə bildim
Mən cihazların sürətini artırmaq üçün indi 3 dəfə almaz aldım, daha sürətli getmədim və cihazları təkmilləşdirmək həmişəlik vaxt aparır, çünki yaxşı miqdarda pul vermirsən, mən ən azı 15 oyun və 4 reklam oynamalı idim. hər şeyi ala bilərdi. Bir növ lazımsız görünür, elə deyilmi? Mən bunu 4⭐əgər bunu düzəltsəniz, bəlkə də 5-ə çatdıracağam..
Bəli, çox çətin oyundur, amma xarakter heç vaxt dəyişmir və bir şey daha odur ki, nə vaxt hər hansı bir problemə başlasam, müştərinin xeyri düzgün deyil.
Belə bir pul tutmaq. Bunun üçün ödəmək istəmirsinizsə, təkmilləşdirmək çətindir.
oyun gözəldir amma düzgün işləmir. əgər ümumi müştərilər 17-dirsə, yalnız 16-sı gəldi, onda səviyyələri necə tamamlaya bilərik. zəhmət olmasa ciddi tədbir görəsiniz. Məncə, bu, bu oyunun yaradıcısının aldadılmasının biznes strategiyalarından biridir. nəhayət, bu bir fırıldaq oyunudur.
State of Survival: The Zombie Apocalypse Strategie fxom
Siz yalnız 5 dəfə oynamaq və təchizatın doldurulması üçün bütün 3 saat gözləyəcəksiniz. Qazanmaq və uduzmaq eynidir, çünki hər iki halda ehtiyatı itirirsiniz.
Əlaaa
Asan və çətin səviyyələr var, həm də birinci səviyyədə çətin olurlar, səkkizinci səviyyədə bir nəfər var, 12-14 nəfər var və hamısını idarə etmək o qədər də asan deyil, çünki hər saniyədən sonra bir nəfər var və siz onunla rəqabət aparmalısınız. digər aşpaz da siz səviyyəni tamamlaya bilməyəcəksinizsə, digər aşpaz sizinlə lağ edəcək və siz onları sakitcə dinləməlisiniz və bu, çox məyusedicidir və mən hələ də 8-ci səviyyədəyəm, 8-ci səviyyəni keçmək çətindir, amma m. əlimdən gələni edirəm
Ela oyundur.hemde az yer tutur♥♥♥
bunu cixaardanin......!!!
Bu qədər iş üçün kiçik pullar. Amma yaxşı oyundur.
Sikkələr və qiymətli daşlar əldə etmək çox çətindir, əşyaları dərhal yeniləyə bilməzsiniz.. Daha sürətli oynaya bilməniz üçün istifadə edə biləcəyiniz pulsuz elementlər yoxdur.. Mən bundan həzz alıram, amma kədərlənirəm.. Elementləri daha sürətli təkmilləşdirə bilmirəm.. Faydalı ola biləcək bütün əşyalara qiymətli daşlar və pul lazımdır.. 😢😢
Bu oyunu bəyənmədim.... Çoxlu reklam var... Bu oyunu oynamaqdan həzz almadım.
Əvvəlcə oyunu çox bəyəndim, amma sonlara doğru (pasto plaza) oyun çox səhv etməyə başladı və mən daha oynaya bilmirəm. Baxmaq istəsəniz skrinşotlarım var.
Bu oyunu bəyənirəm amma niyə bu reklam və siz bir kurort maqnat proqramını yükləyə bilərsiniz, amma yükləmək istəmirəm, ona görə də 3 ulduz verirəm
Mən bu oyunu çox sevirəm. Bu oyunun qrafikasını sevirəm. Krontrollar da yaxşıdır, çox reklam yoxdur. Vaxt keçmək yaxşıdır. Boş vaxtım olanda bu oyunu oynayıram
Əyləncəli oyun. Mən onu sevirəm. Amma bir şey məni qəzəbləndirdi. Bir nöqtəyə. Əlavə faylları yükləmək üçün məlumatlardan istifadə etməlisiniz. Növbəti şəhər üçün bu, o qədər də sinir bozucu işləmir